screensaver select command?

V3 help and support questions

screensaver select command?

Postby S Pittaway on Mon Mar 19, 2012 12:00 pm

Not sure how long its been there in its current form but i just noticed that the screensaver now plays a slideshow for pictures/moves - much better by the way.

But the screensaver is pretty cpu intensive so i need to set it to blank when playing a video or watching tv.

You seen to be missing commands to let me select a screensave type or the delay before its shown?

There are commands to cycle thro the types etc but none to set it to an absloute value.

If i am not missing them could we have

screen saver set type>database

screen saver set time before shown>delay in mins

The code is already there so adding a event should only take a feww mins..


Cheers, Sean.
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: screensaver select command?

Postby stevenhanna6 on Tue Mar 20, 2012 8:05 pm

Screensaver just recently got changed, twice actually, one was a memory bug with high res photos like 3000x3000px+, and the timing fade function was off a but. Never caught it before.

I added xlobby "screensaver type set", and "screensaver timer set" to the bleeding edge you can use those function.
stevenhanna6
 
Posts: 934
Joined: Tue Feb 18, 2003 10:39 am
Location: Ontario, Canada


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron