Help - can no longer load xLobby

V3 help and support questions

Help - can no longer load xLobby

Postby Bill Lott on Tue Dec 14, 2010 5:12 am

I was playing with a new skin and made a couple backup copies to various folders. I also loaded a complete clean install. Now I can't load my original version or any of the copies. If I download a new clean install I get a demo expired message.

The program begins to load but gets hung on the "database" prompt. Any suggestions are greatly appreciated - we have a Christmas Party tonight and I'm in full panic mode.

THANKS!
Bill Lott
________________
Now Playing: Image
Bill Lott
 
Posts: 318
Joined: Sun Sep 05, 2004 3:25 pm
Location: Louisville, KY

Re: Help - can no longer load xLobby

Postby lar282 on Tue Dec 14, 2010 6:44 am

Maybe the databases got wacked. Remove the.xml files and try
Image
lar282
 
Posts: 1682
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:13 pm
Location: Helsingborg, Sweden

Re: Help - can no longer load xLobby

Postby Bill Lott on Tue Dec 14, 2010 11:41 am

Yep. That got me going again.

THANKS!
Bill Lott
________________
Now Playing: Image
Bill Lott
 
Posts: 318
Joined: Sun Sep 05, 2004 3:25 pm
Location: Louisville, KY


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron