XNET

V3 help and support questions

XNET

Postby vaporhat on Sat May 08, 2010 3:30 am

I updated my Client and now I can not get my XNET working again:(

The server starts up and on the server shows up on the Who's Online list.

On the client side, it shows that server is running however it does not show up on the Who's online... it's blank. I can not get past the Finalizing Connection message. It does not seem to time out.

I checked the port (8000) and it's open. The IP is correct.

Any ideas why I am having issues now?
-3RiC
vaporhat
 
Posts: 273
Joined: Tue Nov 27, 2007 11:56 pm
Location: CT, U.S.A.

Re: XNET

Postby lar282 on Sat May 08, 2010 6:49 am

Looks like(I hope not) u ran into this bug
http://xlobby.com/mantis/view.php?id=772

Check how many thumbs u have in the cache directory and write it here please. files and folders.

Also enable logging on the client and see if it is connecting,finil...,lost, then connecting again

//Lasse
Image
lar282
 
Posts: 1682
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:13 pm
Location: Helsingborg, Sweden

Re: XNET

Postby vaporhat on Sat May 08, 2010 12:09 pm

I read though the Mantis.. and that sure sounds like a fit :(

I will run though the same debug and post up in the bug tracker. Thank you.
-3RiC
vaporhat
 
Posts: 273
Joined: Tue Nov 27, 2007 11:56 pm
Location: CT, U.S.A.

Re: XNET

Postby vaporhat on Sat May 08, 2010 1:23 pm

yep. clean install, no pictures, works 100%

:(
-3RiC
vaporhat
 
Posts: 273
Joined: Tue Nov 27, 2007 11:56 pm
Location: CT, U.S.A.

Re: XNET

Postby lar282 on Sun May 09, 2010 8:48 am

I'm glad somebody Else ran into this bug . Maybe now Steven Will try to fix it. Its kind of wierd that not more customets have ran into it

Lasse
Image
lar282
 
Posts: 1682
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:13 pm
Location: Helsingborg, Sweden

Re: XNET

Postby Jay on Sun May 09, 2010 5:55 pm

I don't know whether this is related but I just received my Calrad WIFI tablet.
Signal strength is fine.

It will load everything OK but will start disconnecting/connecting from/to the server and I need to reboot. It's the April 30 build.
My server and other clients are the April 9 build and I don't have the issue.

I'll try it hard-wired for a while to see if there's any diff.
Jay
 
Posts: 950
Joined: Thu Oct 13, 2005 6:28 pm
Location: Kiawah Island, SC US

Re: XNET

Postby Jay on Mon May 10, 2010 1:27 am

Disregard. It was a wifi driver.
Jay
 
Posts: 950
Joined: Thu Oct 13, 2005 6:28 pm
Location: Kiawah Island, SC US

Re: XNET

Postby Bill Lott on Sun May 16, 2010 12:03 am

This is now fixed and working for me using the latest bleeding edge.

Thanks Steven.
Bill Lott
________________
Now Playing: Image
Bill Lott
 
Posts: 318
Joined: Sun Sep 05, 2004 3:25 pm
Location: Louisville, KY


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron