crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

You find a bug! You post it here!

crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Fri Oct 14, 2011 8:16 am

Mantis: 0000970


Select rebuild thumbs from the setup menu...

Xlobby restarts...

Loads databases etc...

Screen shows ------- and xlobby crashes.

This is on the latest bleeding edge build (did not make a note of the number so just just the top one).

Rolled back a few versions and it rebuild the thumbs without crashing but the images used by the skin database(s) are not added (this was a bug from ages ago).
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby wesblack on Fri Oct 14, 2011 3:07 pm

Looking at the issue...thanks Sean
wesblack
 
Posts: 1134
Joined: Mon Mar 05, 2007 5:02 pm
Location: Valencia, Ca

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby wesblack on Fri Oct 14, 2011 6:02 pm

Bug confirmed, fixed on the latest bleeding edge release.
wesblack
 
Posts: 1134
Joined: Mon Mar 05, 2007 5:02 pm
Location: Valencia, Ca

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Wed Oct 19, 2011 10:51 am

cheers.
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Fri Oct 21, 2011 4:27 pm

Wes,

the crash is fixed but if you are not on the default skin it still does not cache the images used in the skin databases.
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Tue Oct 25, 2011 2:19 pm

Ill expand the second bit:

I am not using the default skin i use my own...

The menu database is stored in the skin directory and the coverart is shown on my menu screen.

When i do a rebuild on the images nothing shows up for the menu.

This was a bug ages ago (not long after V2 started) and you fixed it, something seems to have crept back in.
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Fri Nov 11, 2011 12:49 pm

Bump, This is quite anoying none of the menu images show up in my skin...
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby S Pittaway on Wed Nov 16, 2011 10:40 am

Not sure if you guys ever watched the Fast Show, but...

"Ill get my coat" :(

I swapped PC's and reinstalled (this was how i spotted the rebuild thumb bug) and i assumed the missing menu covers where caused by the same thing, But the install paths where different.

Changed my database to use skin://buttons and it started working.

All my fault, sorry for messing you around.

Sean.
S Pittaway
 
Posts: 713
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:08 am
Location: Manchester, England

Re: crash on rebuilding thumbs on latest bleeding edge build

Postby wesblack on Wed Nov 16, 2011 4:16 pm

Glad you solved the issue....! :)
wesblack
 
Posts: 1134
Joined: Mon Mar 05, 2007 5:02 pm
Location: Valencia, Ca


Return to Bug Tracking / Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron