Page 1 of 1

xseer and HS2 and V3

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 3:24 pm
by billberet
hey guys
love the xseer plugin working great, but in my HS2 logs i keep getting this error hundreds of times a night.

Warning In event #64 callback for plug-in xSeer, object not removed, error: Can not establish a connection to the remote host "_gtcp://81791b10fa14431d8d185034e529da14". Source: Microsoft.VisualBasic

any ideas?

Re: xseer and HS2 and V3

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 3:31 pm
by Jay
It's normal to see that occasionally but not hundreds of times.
Connectivity issues with a wireless client?

Overview of this:

Homeseer must be running prior to starting xlobby for the plugin to connect correctly.

The warning “ In event #64 callback for plug-in xSeer, object removed, error: Can not establish a connection to the remote host "_gtcp://aca5a9a5acf846aa99ca0d089d81b47f". Source: Microsoft.VisualBasic” will appear in the Homeseer log if you shutdown xlobby. This is caused because xSeer doesn't tell Homeseer to remove its call back function when it shuts down. When Homeseer next tries to inform the plugin about changes it finds the callback function is missing and then removes the callback. The message is harmless and can be ignored.

If Homeseer shuts down while xSeer is connected and you have a screen open in xlobby that displays homeseer variables, xlobby becomes very slugish. If you change to a screen without variables xlobby response returns to normal. Once Homeseer is restarted, xSeer will reconnect and response returns to normal.

Re: xseer and HS2 and V3

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 4:02 pm
by billberet
i gotcha
I know it's not connectivity issues, they are on the same machine.
i usually shut down xlobby if i'm doing some kind of config, or update. I'm sure that is the reason.
i usually restart xlobby but not HS too.

so what i'll do is always refresh everything when i'm ready to run everything in production.
HS and XL

thanks for update

Re: xseer and HS2 and V3

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 4:10 pm
by Jay
There ya go :)

Re: xseer and HS2 and V3

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 3:45 am
by billberet
so far, have it running all day and not one error

......Yarg.......

Re: xseer and HS2 and V3

PostPosted: Wed Mar 04, 2009 11:50 am
by Jay
Bill, how about a screen shot?