modify db from a plugin

Xlobby plugin development

modify db from a plugin

Postby badubo on Thu Feb 17, 2005 11:37 am

Hello,

I would like to process some commands in xlobby from a plugin (in the execute method or a separate thread like a timer)

Such command are :
- changing the content of xml dba
- dba associated with categories + refresh
- the listing associated with EPG

It works most of the time but sometimes, I get a red cross in the screen and an exception (it's in french, but it means something like "cannot access a non instancieted control")

How can I change my code to becomes thread safe. Is there a way to ask xlobby to lock resources while I change them (like the grabpaintkey) ?

thanks
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby badubo on Sat Feb 19, 2005 8:56 pm

Is anyone still reading this part of the forum? :?
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby C-moi on Sat Feb 19, 2005 9:43 pm

Steven,
could you help us and try to help us ?
thanks
best regards
Member of XLobby FR Team
Image
C-moi
 
Posts: 164
Joined: Fri Apr 23, 2004 6:58 am
Location: France

Postby badubo on Mon Feb 21, 2005 5:40 pm

the exception occurs in
xlobby2.Category.DrawCurrentState(Graphics g, PicButton pb, Control control)
Any help?
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby lar282 on Tue Mar 22, 2005 7:22 am

did u guys figure out the problem?

//Lasse
lar282
 
Posts: 1682
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:13 pm
Location: Helsingborg, Sweden

Postby badubo on Tue Mar 22, 2005 6:55 pm

Yes,
It was a threading problem in xlobby, Steven corrected it.
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium


Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron