XClock

Xlobby plugin development

Postby mzemina on Fri Jul 08, 2005 9:38 pm

Are you looking to allow skinning of your clock in the next version?
mzemina
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:00 pm

Postby badubo on Sun Jul 10, 2005 5:45 pm

Hi don't think so, the clock is an image and it is quite difficult to draw the needles above an unknown image. But, may be...
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby mzemina on Sun Jul 10, 2005 8:37 pm

badubo wrote:Hi don't think so, the clock is an image and it is quite difficult to draw the needles above an unknown image. But, may be...


I thought you beat the hardest part already by having an image over a skinned image. I understand if it is too hard. Afterall this is a hobby.

Mike
mzemina
 
Posts: 53
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:00 pm

Clock DLL not found

Postby thekochs on Mon Dec 05, 2005 2:04 pm

badubo wrote:do you use Right click then "Save as" or do you click directly on it ?

I put the same file but inside a .zip, may be your browser/antivirus doesn't allow direct download of dll


http://users.skynet.be/badubo/test/XClock.zip

hope this help


I can't seem to be able to download.....I think this Server link is gone.
Can someone e:mail me the ZIP (mailto:kochhtpc@bellsouth.net) or re-post ?

Thanks
thekochs
 
Posts: 155
Joined: Fri Dec 02, 2005 6:45 pm
Location: Atlanta, GA.

Postby badubo on Mon Dec 05, 2005 2:27 pm

The link is still valid...
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby thekochs on Mon Dec 05, 2005 11:11 pm

Got it ! Do you need to unzip plugins in the Xlobby plugin directory ? Also, dumb quesrin but I'm new to XLobby....there is no "install" per say only copying XLobby files to some directory ? Is it OK to setup under C:\Program Files\XLobbby ?

Regards
thekochs
 
Posts: 155
Joined: Fri Dec 02, 2005 6:45 pm
Location: Atlanta, GA.

Postby badubo on Mon Dec 05, 2005 11:26 pm

You only have to copy it in the plugins directory
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Postby thekochs on Mon Dec 05, 2005 11:27 pm

copy the zip file, right...not the zip file contents ?

also, what about main xlobby install ?
thekochs
 
Posts: 155
Joined: Fri Dec 02, 2005 6:45 pm
Location: Atlanta, GA.

Postby badubo on Mon Dec 05, 2005 11:41 pm

1: the zip file contents, not the zip file itself
2 : you can install XLobby anywhere
Badubo
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~~
badubo
 
Posts: 505
Joined: Mon May 03, 2004 7:33 pm
Location: Belgium

Plugins

Postby thekochs on Tue Dec 06, 2005 1:54 pm

Thanks........so you unzip all plugins and throw all the contents into the
same XLobby\Plugins\ directory together ?
thekochs
 
Posts: 155
Joined: Fri Dec 02, 2005 6:45 pm
Location: Atlanta, GA.

Postby P3rv3rt B3ar on Wed Aug 30, 2006 5:08 pm

Thanx for this wonderful plugin. It was like made for "raped dragon".
P3rv3rt B3ar
 
Posts: 1367
Joined: Fri Apr 07, 2006 9:52 pm
Location: West Coast Funland

Re: XClock

Postby P3rv3rt B3ar on Wed Aug 20, 2008 9:02 pm

Hi, im adding this plugin to my Sharkskin and i was hoping u still have source around and could find a little time to make some quick modifications.

Clock itself is perfect fit into sharkskin and im actually hoping to model rest of gauges after it. But the blu color of seconds arm is not suitable for the color scheme so i was hoping u could make color of that arm customisable so that for example following code would lead to sharkskin-red armed clock:

Code: Select all
plugin>Xclock>clock>ffdd2525


Also, im making a bold guess, based on my snooping around xlobby, that u achieve the "beat" of the clock by invalidating whole screen. If im wrong im sorry, but lack of required ID attribute and my memories of using the plugin in the past as "hearth pacer" for xPerT :lol: point otherwise.

That is relatively fine running on highspeed machine with regular xlobby elements, but running it together with xPerT's CPU-cycle-hogging elements creates amplification which easily consumes majority of processing power of resource poor carputer.

So im hoping u could add ID-based single button invalidation as a way the clock runs. Again if my bold guess is wrong i do apoligize.

PS. Finally if u can make clock background graphics public that would make my day :)
Image
P3rv3rt B3ar
 
Posts: 1367
Joined: Fri Apr 07, 2006 9:52 pm
Location: West Coast Funland

Previous

Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron