XCam plugin by Ptrinchi

Xlobby plugin development

Postby dgemily on Wed Jan 04, 2006 11:52 am

not using only this plugin
maybe you can combine this plugin with a vb script + Xscript plugin, lol

anyway, maybe there is a better solution using videolan, you can stream your webcam on your network and record it. so you should able to access to your webcam and record it from every pcs.

later
Member of XLobby FR Team
~~~~~~~~~~~~~~~~
Releases from the French team
dgemily
 
Posts: 795
Joined: Thu May 13, 2004 6:24 am
Location: Paris, France

Postby dalanik on Thu Jan 05, 2006 11:03 pm

Tonight I installed XCam on my HTPC and made events for it in my skin. I was pleasantly surprised to have it working right away, but there's one thing that bothers me.

Every time I run START service, a window pops up asking me to specify input device... It doesn;t really matter whether I click on OK or CANCEL, XCam plugin works OK, but I have to mouse-click close window every time.

I tried all settings of both XCamm plugin and my webcam, and run out of ideas...

Has anyone any idea why this window keeps popping up and more important, how to get rid of it?

Thanx,

Dalibor
dalanik
 
Posts: 886
Joined: Mon Apr 19, 2004 12:35 pm
Location: Prague, Czech Republic

Previous

Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest